Maak kennis met onze sponsors!

Wij willen dat alle fietsers tijdens het evenement het beste uit zichzelf kunnen halen. De ondersteuning van onze sponsoren draagt hier zeker aan bij. CYCLE voor je hart kan niet bestaan zonder sponsors en zakelijke partners. Team CYCLE is dan ook voortdurend op zoek naar langdurige zakelijke partners en hoofdsponsors die willen bijdragen aan het succes van het evenement. Dit kan in geld, goederen en diensten. Samen kijken we naar welke tegenprestatie het meest gewenst is, hoe alle partijen er profijt van kunnen hebben en hoe we elkaar daarin kunnen versterken. 
We zijn erg dankbaar voor de bijdrage en vrijgevigheid van onze familie van sponsoren, van wie sommigen al bij ons zijn sinds de eerste CYCLE Paris editie in 2019. Samen zijn wij een gemeenschap van bedrijven en organisaties die CYCLE steunen en onze missie om de wereld dichterbij te brengen waarvoor wij dit doen: IEDEREEN VERDIENT EEN GEZOND HART.

We stellen je graag voor aan onze sponsoren!

Gouden sponsoren

Ouwehands Dierenpark wil de bezoekers niet alleen dieren laten zien, maar hen ook iets leren over de dierenwereld. Hierdoor ontstaat bij bezoekers begrip en respect voor dieren in de natuur, waarna men enthousiast kan worden gemaakt voor natuurbescherming. Een educatieprogramma voor kinderen is hier onderdeel van. Daarnaast zet Ouwehands Dierenpark zich in voor goed georganiseerde, kleinschalige projecten waarin soortgenoten van dieren die in Ouwehands Dierenpark leven, centraal staan. Sinds 2019 is Ouwehands Dierenpark sponsor van CYCLE voor je hart. 
Van Geest International in De Lier hecht als handelsbedrijf in groente en fruit veel waarde aan duurzaamheid.  Het wagenpark, het kantoorgebouw, de loods en de transportprocessen zijn duurzaam ingericht en/of vormgegeven. Ook alle groente en fruit zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gekweekt. Van Geest International sponsort de groente en het fruit tijdens CYCLE Paris. 
Het familiebedrijf Koornstra houdt zich al sinds 1931 bezig vanuit De Lier met het leveren van aardappels, groente en fruit. Waarbij het hen niet gaat om om vluchtig, de korte termijn en onpersoonlijk, maar om de continuïteit en een goede band met onze klanten en leveranciers. Het mooie van dit familiebedrijf is, dat ze het samen altijd wel voor elkaar krijgen. Echt met Hart voor de Zaak en voor CYCLE voor je hart. Tijdens CYCLE Berlin sponsert Koornstra alle groente en fruit. 

Zilveren sponsoren

In 2020 is Oifik Youssefi gestart met Headspace Station. Een video productie maatschappij gevestigd in Amsterdam en Den Haag en opereert wereldwijd. Headspace Station is gespecialiseerd in online commercials en in out-of-the-box brand campaigns. Voor Cyclevoorjehart.nl verzorgt Oifik o.a. de aftermovie.
Drone.nl zorgt voor de mooie fotobeelden van Cyclevoorjehart.nl. Alle mooie, onvergetelijke en emotionele momenten worden op gepaste wijze door Roy Dubbeldam vastgelegd. 
Velomanagement/NL Tourrides is de productiepartner van Cyclevoorjehart en sponsoren de deelname van de deelnemers aan de primavera Ride op 27 maart 2022 in Apeldoorn, als extra training voor een van de Cycles

Bronzen sponsoren

Met Milremo is je eigen custom wieleroutfit binnen handbereik. Met de design configurator bestel je kleding direct online. Maar het kan ook via het designteam van Milremo. Dit alles onder het motto: Dress like a team, ride as a team! Milremo (Shimano Benelux) is sinds 2019 shirtsponsor van Cyclevoorjehart. 


Arts Frank Tofield vormt samen met zijn vrouw Fitpraktijk en verzorgt Medisch advies op Maat. Ze zijn sponsor en enthousiast deelnemer van Cycle Paris 2022. 
CYCLE voor je hart is een samenwerking aangegaan met de 1# Cyclingapp JOIN. Dit is de trainingsapp voor wielrenners met routes, workouts en trainingsschema’s. JOIN maakt een persoonlijk trainingsplan gebaseerd op je eigen doek, beschikbaarheid en trainingshistorie. Als je wat meer doet of een training overslaat past het schema zich automatisch aan. Zo kun je perfect voorbereiden op 1 van de CYCLES. De app heeft zo'n 250+ cycling workouts ontwikkeld door pro-level coaches en is geschikt voor elke ervaringsniveau. 
Met grote passie en inzet levert Buzaglo de fietsfabrikant en groothandel alles wat met fietsen te maken heeft. Als sponsor van de Hartstichting Cycle Parijs en Cycle Berlijn evenementen, dragen wij graag bij aan een gezond hart voor iedereen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen