Wat is CYCLE voor het hart?

CYCLE is een onvergetelijke fietstocht voor de Hartstichting. In 2022 heb je 3 edities van CYCLE voor je hart. Wat past bij jou? Een pittige meerdaagse tour naar Parijs of Berlijn? Of trap je een dagje mee in Nederland?

Waarom meedoen?


Bewegen verlaagt je kans op hart- en vaatziekten. Door mee te doen aan deze sportieve fietsprestatie ben je goed bezig voor je eigen hart. Maar je fiets ook voor het hart van een ander. Want het geld dat we met zin allen ophalen gaat naar belangrijk hartonderzoek. Een extra reden om dit avontuur aan te gaan toch?

Waar kan ik aan meedoen?

CYCLE Paris 2023

18 tot en met 22 mei

Altijd al eens naar Parijs willen fietsen? Wij doen dit in 4 dagen. Je legt zo'n 600 kilometer af om met een welverdiend glas bubbels onder de Eiffeltoren te finishen.

Vertel me meer

CYCLE Berlin

21 tot en met 26 juli

CYCLE Berlin is iets pittiger. Je fietst zo'n 750 kilometer in 5 dagen. De start is in Apeldoorn en je finisht met een bruisend biertje onder de Brandenburger Tor.

Vertel me meer

Wat kan ik verwachten?

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video van CYCLE Paris. Deze ervaring wil je toch niet missen als wielerliefhebber?

Deelnemers vertellen

Wil je weten waarom deelnemers meedoen en hoe ze de vorobereiding en tocht ervaren hebben?

Sponsor een topper

Sponsor een team of deelnemer die dit jaar het avontuur aangaat!

Meer informatie

Bekijk de veelgestelde vragen of neem persoonlijk contact op per e-mail, WhatsApp of telefoon.

Gratis informatiebrochure

Dit kan zo maar eens jouw start zijn van een onvergetelijke reis. Ga jij het avontuur aan? Download de informatiebrochure en lees alles over CYCLE Paris en CYCLE Berlin. 

Gratis informatiebrochure

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen