Waar draag je aan bij?

CYCLE voor je hart is een evenement van de Hartstichting. Meedoen aan CYCLE is dus meer dan alleen een fietstocht. Je bent lekker sportief bezig voor je eigen hart én dat van een ander. Met jouw deelname help je de Hartstichting namelijk Nederland hartgezonder te maken. We investeren in onderzoek en zetten in op preventie. Welke Cycle-editie past bij jou?

Goed voor je eigen hart

Bewegen is goed voor je hart. Het verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekten. Kansen om meer te bewegen zijn er genoeg. Maar hoe laat je jezelf en je hart hier extra van profiteren?

Door mee te doen aan CYCLE voor je hart ben je sportief bezig. Maar je brengt ook tijd door met mensen van wie je houdt, je maakt samen lol en kan lekker bijpraten. Wist je dat je hart hier ook blij van wordt? Een dagje eropuit vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie!


Goed voor het hart van een ander

Door mee te doen aan Cycle haal je geld op voor onder andere belangrijk onderzoek naar hart- en vaatziekten. Laat je sponsoren of doe zelf een donatie. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en draag je bij aan een hartgezonder Nederland. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!


Welke CYCLE past bij jou?


Ga je voor onze klassieker CYCLE Paris of kun je de 750 kilometer van CYCLE Berlin aan? Of kies je voor CYCLE NL en ga je voor een heerlijke eendaagse tocht op 25 september? Voor elke sportieve fietser zit er wel iets bij!

CYCLE Paris


CYCLE Berlin


CYCLE NLDoe mee en kom in beweging voor jouw hart en dat van een ander!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen