Fiets met collega’s voor de Hartstichting


CYCLE voor je hart garandeert een unieke fietsbeleving! Voor elke werknemer is er wel een passend event met gewenste fietsafstand.  
 
De CYCLE-events zijn bijzonder geschikt voor collega’s om samen aan deel te nemen. Bijkomend voordeel is dat je hiermee als werkgever ook de vitaliteit van de medewerkers stimuleert en onderstreept. Als bedrijf of organisatie kun je je natuurlijk inschrijven met één team, maar het is helemaal mooi om je als bedrijf met meerdere teams in te schrijven en zo de ‘gezonde strijd’ met elkaar aan te gaan. 

Bekijk hier wat CYCLE voor je hart voor jou en je bedrijf betekent:

Je zorgt voor een unieke beleving samen mét of vóór je collega’s
Versterkt de saamhorigheid
Lekker bewegen én goed doen – voelt goed en zorgt daarmee voor fittere medewerkers  
Maatschappelijk verantwoordelijk bezig zijn. Een mooie gelegenheid om dit initiatief met je relaties, leveranciers en via de socials te delen
Bij deelname met een businessteam is sowieso inbegrepen: 

  • Wielershirt met bedrijfslogo* 
  • Businessteam foto met logo 
  • Logo op de website van CYCLE 
  • Digitale toolkit voor sponsoring 
  • Verzamelfactuur  
  • Mogelijkheden voor speciale upgrades op maat (bijv. eigen business hospitality pakket) of elk ander maatwerk 
  • Informatie over ondersteuning rookvrije omgeving 
  • Nieuwsbrief met de laatste gezondheidsnieuwtjes  
*bij afname van minimaal 5 tickets 

Contactpersoon: Ellen Verhofstad 

Of je nu een kleine organisatie bent waar je met z’n allen meedoet of je bent een groot bedrijf dat met een of meerdere teams wil inschrijven. Team CYCLE staat voor je klaar. Als bedrijventeam heb je een eigen contactpersoon: Ellen Verhofstad

Ellen helpt je bij al je vragen. Of het nu gaat over inschrijving, sponsorwerving, thematisch werven of hoe je als bedrijf het maximale uit je deelname haalt.
Schrijf nu jouw bedrijventeam in en ontvang een gratis Shimano fietshelm! Daarnaast tot 1 mei 10% korting bij een minimale afname van 5 tickets.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Leuk dat jullie interesse hebben in CYCLE. Als je onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen