Terugblik op CYCLE 2023 en het vooruitzicht op CYCLE 2024

Het zit erop! Achter de schermen zijn we druk bezig met de afronding van CYCLE 2023. Het aantal deelnemers is geëindigd op een mooie 771 en de sponsorteller heeft maar liefst €182.485 aangetikt. Echt fantastisch! Tijd om terug te blikken op een jaar vol inspirerende verhalen, gezamenlijke doelen en sportieve hoogtepunten.

CYCLE Paris
CYCLE 2023 werd afgetrapt in het Hemelvaartweekend: op 25 mei vertrokken we met een groep deelnemers op de fiets naar richting Parijs. In vier etappes fietsten we 600 kilometer. De uitdagende routes en de hoogtemeters, gecombineerd met een heleboel gezelligheid, maakten deze editie uniek. Bij de finish onder de Eiffeltoren werd het fantastische bedrag van ruim €64.508 bekend gemaakt.

CYCLE Copenhagen
Van 31 augustus t/m 4 september fietsten we van Groningen naar Kopenhagen. Ook hier vormden de routes, het gezamenlijke doel en de sfeer in de groep de ingrediënten voor een onvergetelijk evenement. De finish bij de Kleine Zeemeermin was een feestelijke afsluiting van onze prestatie. Met trots kunnen we melden dat de deelnemers maar liefst €55.325 hebben opgehaald.

CYCLE NL
Op 24 september vond de tweede editie van CYCLE NL plaats. Onder een stralende zon fietsten bijna 700 deelnemers de finish over. Het toegankelijke karakter van het evenement straalde er vanaf: racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en e-bikes vonden hun weg door de mooie natuur rondom Vliegbasis Soesterberg. Samen haalden we een bedrag van ruim €58.000 op.

Al met al kijken we terug op een geslaagd jaar voor CYCLE. We willen alle deelnemers, vrijwilligers, partners en donateurs enorm bedanken! Het opgehaalde bedrag is warm ontvangen door de Hartstichting en wordt ingezet voor belangrijk onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Vooruitzicht 2024
En nu? Welke kant gaan we op na zo’n jaar? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we hebben er voor gekozen om in 2024 geen buitenlandse edities te organiseren. We gaan ons klaarstomen voor een spectaculaire 2025 editie en creëren op deze manier genoeg ruimte voor de nodige voorbereidingen, zowel voor de organisatie als voor de deelnemers. Meer informatie over deze editie volgt snel.

Hoewel er in 2024 geen buitenlandse editie op het programma staat, kunnen deelnemers zich wel verheugen op CYCLE NL. De exacte datum voor CYCLE NL 2024 volgt snel. Meld je vast aan via onderstaande knop om op de hoogte te blijven.

Voorinschrijving CYCLE NL 2024

Wij hebben er zin in, tot snel!
 
Team CYCLE
19-10-2023

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen